Üdvözlet!

Nagy szeretettel köszöntünk weboldalunkon! Nézz körül nálunk, tekintsd meg referenciáinkat vagy válassz kedvedre szolgáltatásaink közül!

Weboldalunk tartalma folyamatosan bővül és frissül! Kérünk látogass meg bennünkett itt amilyen gyakran csak teheted!

Egyebek
images/slide/mirexfoto_slide_16.jpg

mirex foto portfolio fotozas

A modell szakma iránt komolyan érdeklődők számára nélkülözhetetlen a később portfólióként szolgáló fényképek elkészítése és albumba foglalása. Az így készült album megmutatja tulajdonosának egyéniségét, sokszínűségét és egyúttal kiemeli előnyös testi tulajdonságait is. A fotómodell rendszerint 20-30 retusált fényképből álló portfólióval mutatja be magát egy ügynökségnél, vagy a modell munkára történő jelentkezés során.

mirex foto retusalas

Tapasztalatból tudjuk, hogy a legprofibb nyers fényképet is mindig tovább lehet javítani. A fotók utólagos digitális korrekciója, vagyis maga a retusálás egészen sokrétű feladat. Retusálás során eltávolítjuk a szükségtelen objektumokat, korrigáljuk a beállításokat, finom hangoljuk a fényerőt, a színeket és beállítjuk a helyes fehéregyensúlyt. Megrendelői igények szerint további effektekkel és a manapság divatos szűrőkkel adunk egyedi megjelenést képeinknek.

mirex foto partyfoto

A hétvége alkalmával szórakozni indulók a következő nap szívesen nézik vissza a bulin készült fényképeket, amelyeken barátaikkal és kedvenc sztárjaikkal szerepelnek. A jó bulifotók hűen adják vissza az éjszaka fergeteges hangulatát, megjelenítik mozgalmasságát és színeit méghozzá oly módon, hogy lehetőség szerint a fénykép alanya a lehető legjobban mutasson a képeken. Ez mind a vendég és mind a szórakozóhely elemi érdeke, hiszen ez utóbbi a partyfotókat felhasználva mutatja be a vendégkör és a buli színvonalát amely várhatóan új vendégeket csábít majd.

mirex foto termek fotozas

Korunk követelménye, hogy bármely sikereket elérni törekvő cég, mind a gyártó és mind a szolgáltató szektorban professzionális minőségben jelenjen meg kiadványaiban partnerei előtt. E megjelenés alapja a szemet gyönyörködtető, terméket és szolgáltatást jól illusztráló, nem ritkán kreatív fénykép, hiszen egy jó fotó többet mond ezer szónál.

mirex foto uzleti es imazs fotozas

Vállalkozásod tagjairól készült portréfotók legfőbb célja azon túl, hogy jól mutatnak majd céged weboldalán, bemutatkozó anyagaink vagy akár egy névjegykártyán, hogy megismerjék munkatársaid. A professzionális minőségű imázs fotók garantáltan bizalmat ébresztenek partnereidben, hiszen mindez az arculat szerves része.

mirex foto tablo fotozas

A tablókép fotózás és az osztálykép készítése általában külső helyszínen az adott iskolában, legtöbbször osztályteremben készülnek. A tanévenként készülő 2-3 féle osztálykép bár örök emlékül szolgál, mégis ebben a témában a szakmai kihívást a tablóképek jelentik.

Kérdése van? phone 06 (70) 341-6306