Üdvözlet!

Nagy szeretettel köszöntünk weboldalunkon! Nézz körül nálunk, tekintsd meg referenciáinkat vagy válassz kedvedre szolgáltatásaink közül!

Weboldalunk tartalma folyamatosan bővül és frissül! Kérünk látogass meg bennünkett itt amilyen gyakran csak teheted!

Drón videó
images/slide/mirexfoto_slide_18.jpg

cewes banner 2018 1600x200

 

Lásd új perspektívából a világot! Távirányítású 4 rotoros drón kameránk lehetőséget nyújt pazar minőségű, gimbal által stabilizált, remegésmentes, Cinema4K felbontású, 12 lépéses dinamika tartományú felvételek készítésére, valamint fotók készítésére. Precíz és ultrafinom irányításának, valamint az intelligens repülési módoknak köszönhetően lélegzetelállító felvételeket készíthetünk esküvőtök helyszínét berepülve, de akár magáról a szertartásról és filmetek kreatív felvételeinek készítésénél egyaránt.

 

Milyen típust használtok?

mirex dji phantom4

DJI Phantom 4 kompakt drónt használunk, amely jelenleg az egyik legfeljettebb repüléstechnikával, gimbal stabilizációval és kamerarendszerrel ellátott kisrepülő a piacon. 

Mit érdemes tudni a minőségről, hatótávolságról?

A drón maximális repülési ideje egy akkumulátorral 25 perc. Természetesen több akkumulátort használunk. A hatótávolság terepviszonyoktől függően akár 5 km is lehet, HD élőkép mellet.
 

Bármilyen időjárási körülmény között lehet használni?

Nem. Maximum 38 km/órás szélben, de igazából szélcsend kell a legjobb minőséghez. és kizárólag csapadék mentes körülmények között. Alkalmatlan időjárás esetén - balesetek és anyagi károkozás elkerülésének céljából - fenntartjuk a jogot felszállás megtagadására.

A felvételeket milyen formátumban kapjuk meg?

Ez megállapodás kérdése. Amennyiben külön esküvői videóst alkalmaznak, úgy a nyers felvételek kerülnek átadásra, hogy azokat is felhasználva készüljön el a végső videó. Más esetben a snitteket utómunkázva és összevágva egy videófájlban adjuk át a párnak.

 

 floral

 


floral

Ezen videó csomagunkat akkor ajánljuk amennyiben szeretnétek önálló, kizárólag drónnal készült kisvideót és légi fényképfelvételeket kapni az esküvőről. Illetve akkor, ha külsős fényképész, vagy videós munkáját kell légi felvételekkel kiegészíteni.

 

  • helyszín berepülése
  • neves események rögzítése (vendégfogadás, szertartás, kiérkezés stb. rögzítése)
  • 4-5 óra rendelkezésre állás (1 fő)
  • maximum 70 perc repülési idő (4-5 db felszállás)
  • kb 30-40 perc videó nyersanyag (4K)
  • vágott kisfilm 2-5 perc hosszúságban
  • 30 db utómunkázott fotó
  • 3 hónap megőrzés

Vállalási ár:

Ár: 120.000 Ft 


Előjegyzési akció -10% / AJÁNLATOT KÉREK

Akciós időszak: 2017. aug. 1-től - dec. 31-ig.

 

Amennyiben a teljes esküvői filmet mi készítjük úgy a drónos felvételek készítése felár nélküli alapszolgáltatásként szerepel csomagjainkban. Kattints ide filmes csomagjaink megtekintéséhez!


Vállalási ár:

0,- Ft (Felár nélküli alapszolgáltatás)

 

Előjegyzési akció -10% / AJÁNLATOT KÉREK

Akciós időszak: 2017. aug. 1-től - dec. 31-ig.

 
Előjegyzési akció! -10% kedvezény!!!
Bővebben!
 

Lépj velünk kapcsolatba

Kérdése van? phone 06 (70) 341-6306